• تقویت منابع انسانی با سامانه‌های دانش‌بنیان؛
  • ارتقای بهره‌وری و تقویت مهارت‌های منابع انسانی با محصولات «افتخار مدیران خاورمیانه»

  • ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۸
شرکت دانش‌بنیان «افتخار مدیران خاورمیانه» به‌عنوان یکی از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، به‌صورت تخصصی در زمینه منابع انسانی، کارآفرینی و آموزش فعالیت دارد. سامانه‌ هوشمند افتخار تلنت این شرکت توانمندی‌های منابع انسانی را ارزیابی می‌کند و سامانه سنجش کارآفرینی آن، آمادگی روان‌شناختی افراد را برای ورود به عرصه کارآفرینی مورد بررسی قرار می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، شرکت دانش‌بنیان «افتخار مدیران خاورمیانه» از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را در این شهرک با هدف ارائه خدمات تخصصی به شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و خلاق آغاز کرده و تاکنون موفق به تولید و توسعه سه محصول فناورانه در حوزه منابع انسانی، کارآفرینی و آموزش شده است.

سید حامد افتخارزاده، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، با اشاره به رویکرد نوآورانه این مجموعه اظهار کرد: نخستین محصول شرکت، «سامانه هوشمند افتخار تلنت» است که با بهره‌گیری از الگوریتم‌های هوش مصنوعی، ابزارهای خوداظهاری و آزمون‌های مهارت‌شناسی، به ارزیابی توانمندی‌های منابع انسانی می‌پردازد.

وی افزود: این سامانه بر اساس استانداردهای بین‌المللی مشاغل، میزان انطباق افراد با پست‌های سازمانی را از نظر ویژگی‌های شخصیتی مشخص می‌کند و مناسب‌ترین مسیر شغلی را به آن‌ها پیشنهاد می‌دهد.

افتخارزاده ادامه داد: سامانه یاد شده، با تأیید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، از دقت بالای ۸۵ درصد برخوردار است و با تکیه بر بانک اطلاعاتی بیش از ۱۲ هزار عنوان شغلی، به کاربران در انتخاب مسیر شغلی مناسب کمک می‌کند.

مدیرعامل شرکت افتخار مدیران خاورمیانه گفت: محصول دوم این شرکت که با عنوان «سامانه سنجش کارآفرینی» به سفارش صندوق سرمایه‌گذاری خطرپذیر فولاد مبارکه (MSTID Fund) طراحی و تولید شده، با هدف ارزیابی آمادگی روان‌شناختی افراد برای ورود به عرصه کارآفرینی توسعه یافته است.

افتخارزاده افزود: این سامانه هوشمند، با تلفیق داده‌های فردی کاربران و تحلیل ویژگی‌های شخصیتی آنان، به افراد کمک می‌کند تا با شناخت بهتر از خود، مسیر شغلی و کسب‌و‌کار متناسب با تیپ شخصیتی خود را انتخاب کنند. این محصول در فروردین‌ماه سال جاری رونمایی شده و حاصل همکاری مشترک این شرکت با مجموعه MSTID بوده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان در ادامه با اشاره به محصول سوم اظهار کرد: سومین محصول که برای توسعه، با همکاری دانشگاه اصفهان در حال اجراست، به حوزه آموزش و ارتقای مهارت کارکنان اختصاص دارد. هدف این طرح، شناسایی نیازهای آموزشی متناسب با ویژگی‌های فردی نیروی انسانی و طراحی مسیرهای توسعه مهارت برای افزایش بهره‌وری سازمانی است.

افتخارزاده با تأکید بر ظرفیت‌های علمی و تخصصی تیم شرکت نیز گفت: این شرکت با بهره‌گیری از کارگروه‌های تخصصی در حوزه‌های نرم‌افزار، روان‌شناسی و مدیریت که متشکل از اعضای هیئت علمی و فارغ‌التحصیلان نخبه دانشگاهی است، توانسته محصولات فناورانه متعددی را طراحی و به مرحله اجرا درآورد. در نتیجه این فعالیت‌ها، شرکت افتخار مدیران سال گذشته موفق شد به مرحله نهایی هجدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی راه یابد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: این شرکت تاکنون برای ۳۵ نفر به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد کرده است و برای ارتقای بهره‌وری منابع انسانی در کشور تلاش می‌کند.

گفتنی است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در توسعه همکاری‌ها و شبکه‌سازی بین دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و تبدیل علم به ثروت در ایران گام برمی‌دارد.

 

تعداد بازدید : ۱۳۵      تاریخ: 1404/04/08

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت